Take Away

TAKE AWAY

Soms heb je geen zin om er op uit te gaan. Dan wil je ‘s winters lekker knus in je eigen huisje of ’s zomers heerlijk in je eigen achtertuin genieten van het haardvuur of de zon. Een lekker hapje en drankje maakt het feest helemaal compleet. Maar zin in koken heb je niet persé. Dan biedt de Take Away service van ’t Zwin dé uitkomst.

Poke bowl

Poké Bowl

Eens zin in iets anders dan een broodje of salade voor de lunch? Ga voor een super lekkere poké bowl! Take away & enjoy!

Broodjes

Vandaag eens geen boterhammen met kaas, maar een krakend vers, rijkelijk belegd stokbroodje? Say yes & take it away!

take-away

Lunch

Maak van jouw lunch een genietmomentje. Het was nog nooit zo easy met de Take Away service van ’t Zwin!

ONLINE BESTELLEN & AFHALEN

Bij ’t Zwin kun je jouw take away eenvoudig online bestellen. Dat kan al vanaf vijf dagen op voorhand en tot één uur van tevoren. Je kiest de gerechten en drankjes waar je zin in hebt, klikt op bestellen, betaalt via iDeal en klaar is Kees, wij gaan voor je aan de slag.

Net bereid, lekker warm en vers

We beginnen trouwens pas met de bereiding van jouw gerecht, vlak voordat jij jouw take away komt halen. We bereiden alles namelijk vers in onze keuken en doen het in een speciale verpakking zodat het super lekker én lekker warm is als jij eraan begint.

Team Restaurant ’t Zwin Serves You with 🤍

Afhalen

Regelmatig hebben wij een weekend tip of dagschotel in de aanbieding.

Take Away in Sluis

Kies je voor Take away en kom je jouw bestelling zelf ophalen? Dan gaat dat supersnel en gemakkelijk. Wij zorgen dat het netjes op tijd klaarstaat en jij kunt ons restaurant makkelijk bereiken.

Locatie

We zitten aan de Damse Vaart in Sluis, aan de rotonde van het Walplein. Je fietst of rijdt hier makkelijk naartoe en parkeren kan aan het plein of op de parking om de hoek.