Familie gezocht! Kom jij bij ons werken?

Familie gezocht! Kom jij bij ons werken?

Restaurant ’t Zwin Sluis zoekt nieuwe collega’s. Nou ja, collega’s, familieleden. Want als je bij ’t Zwin komt werken, word je onderdeel van de Zwinfamilie.

Wil je daarbij horen?

Ja! We zijn een gezellige en hechte club collega’s. We werken én lachen met elkaar. En dat doen we in een van de mooiste en tofste restaurants van Sluis. Niet verkeerd, toch?

Extra handjes nodig

In ’t Zwin is het altijd gezellig druk en daarom hebben we in de keuken, achter de bar en in het restaurant extra handjes nodig. Heb jij er nog een paar? En wil je die flexibel inzetten in een toffe werkomgeving tegen een aantrekkelijke vergoeding? Check dan onze vacatures en laat iets van je horen!

Ben jij Zwin-materiaal?

Wij zien je in ieder geval graag komen. Niet voor eventjes tijdens het zomerseizoen, maar als je wilt het hele jaar door. We zorgen voor het leukste (bij)baantje dat er is, zomer en winter, op tijden dat het jou uitkomt. Bij ‘Werken bij ’t Zwin’ vertellen we er meer over. Doe ons een lol, lees het eens en kijk of jij Zwin-materiaal bent.

Laat je horen!

Is het antwoord ‘ja’? Ben jij 100% Zwin-materiaal en wil je in een van de coolste zaken van Sluis werken? Mail dan je CV met motivatie naar info@restauranthetzwin.nl zodat wij je zo snel mogelijk kunnen toevoegen aan ons mooie team.

Deel dit bericht:

Share on Facebook
Share via Email
Share on Whatsapp