Cadeaubon

Cadeaubon

Wat geef je een jarige die alles al heeft? Wat geef je je moeder die weer een jaar lang de liefste moeder van de hele wereld is geweest? Een beleving! Met een cadeaubon van ’t Zwin zit je altijd goed. Je geeft iets waar iedereen van houdt: lekker eten en genieten.

Kies een bedrag óf het keuzemenu

Je kiest zelf welk bedrag je met de cadeaubon wilt geven. Genoeg voor een heerlijke lunch, een gezellige tapasmiddag of uitgebreid diner. Óf je zorgt voor de ultieme beleving met de Keuzemenu cadeaubon. Daarmee trakteer je de gelukkige ontvanger van jouw dinerbon met een complete experience!

Bestel jouw cadeaubon van ’t Zwin

Je kunt de cadeaubonnen van ’t Zwin eenvoudig bestellen bij ons in het restaurant óf online. Als je wilt, mailen we de cadeaubon naar je toe. Dan kun je hem zelf uitprinten en overhandigen of doormailen naar de gelukkige ontvanger. Kom je de cadeaubon liever bij ons ophalen, dan leggen wij hem graag voor je klaar, netjes verpakt in een luxe enveloppe. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen!

Lunch, Tapas, Diner, Maandmenu
Keuzemenu cadeaubon

Met de Keuzemenu cadeaubon geef je een complete beleving cadeau voor een relatief lage prijs. Met deze bon gun je de ontvanger namelijk een heerlijk 3 gangendiner van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert én diegene krijgt er ook nog een drankje en een heerlijke kop koffie bij. Jouw ontvanger kan een hele avond volop genieten dankzij jou.

Cadeaubon vast bedrag

Je hebt een vast bedrag in gedachten voor het cadeau dat je iemand graag wilt geven. Bij ’t Zwin kun je voor exact dat bedrag een cadeaubon kopen. De gelukkige ontvanger kan hiermee zelf kiezen waar hij de cadeaubon aan besteed. Een lekkere take away lunch bijvoorbeeld, of heerlijke tapas op ons terras. Of misschien een uitgebreid diner met bijpassende wijnen in ons restaurant. Alles kan!