Contact

Contact

Op korte afstand van grote steden

Kom je uit de buurt van Cadzand, Brugge, Maldegem of Knokke, dan sta je binnen tien tot dertig minuutjes bij Restaurant ’t Zwin in Sluis. En andersom geldt dat natuurlijk ook. Verken Zeeuws-Vlaanderen en België. Ga na een bezoek aan ons restaurant ook eens naar de mondaine badplaats Knokke of de bruisende stad Brugge. Gegarandeerd een heerlijk dagje uit!

Route naar Restaurant ’t Zwin

Restaurant ’t Zwin ligt in Sluis, op enkele kilometers van de Belgische grens. Vanaf Zelzate kies je voor de N49 en vanaf Aalter ga je via de N44 richting Maldegem. Bij Maldegem sla je af (bij de stoplichten nabij Intratuin) naar de N410 richting Eede. Die weg gaat in Nederland over op de N251 richting Sluis.

Makkelijk bereikbaar

Restaurant ’t Zwin is heel makkelijk te bereiken. Het ligt aan het Walplein, aan de rand van het centrum van het bruisende dorp Sluis. Er liggen diverse parkeerterreinen om de hoek van ons restaurant en de belangrijkste winkelstraat begint zo ongeveer bij onze voordeur

Sluis
Ideale stopplek tijdens een wandeling of fietstocht

Restaurant ’t Zwin is de ideale plek voor een tussenstop op de route van je wandel- of fietstocht. De fiets kun je hier makkelijk kwijt en de koffie staat al klaar. Vanaf ons restaurant en terras geniet je van de gezellige sfeer van Sluis en kijk je uit over het mooie water van de Damse vaart.

Nog wat inspiratie nodig voor leuke wandel- en fietsroutes? Denk eens aan een rondje over de Sluise wallen of een tochtje naar Retranchement, Cadzand, Knokke, het Zwinreservaat, Groede, Nieuwvliet, Zuidzande, Breskens of gewoonweg het mooie polderlandschap in nabij Sluis. Er is in deze streek genoeg te beleven.

Restaurant 't Zwin Sluis
Bijzondere bepalingen

Toegankelijk voor minder validen

Iedereen is welkom bij ’t Zwin. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen ons restaurant makkelijk kan betreden. Ons restaurant is bovendien ruim opgesteld en onze toiletten zijn rolstoelvriendelijk.

Huisdier mee?

Ga je gezellig op stap met je viervoeter? Bij ’t Zwin zijn lieve en zich goed gedragende kleine huisdieren van harte welkom.

Openingstijden keuken

Maandag: 11:30 – 20:00
Dinsdag: 11:30 – 20:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 11:30 – 20:00
Zaterdag: 11:30 – 20:00
Zondag: 11:30 – 20:00