Het belang van een prettige werkomgeving

Een prettige werkomgeving en een plek waar er geluisterd wordt naar jouw wensen en voorkeuren, vinden we belangrijk. Hoe het zwin daar zorg voor draagt, lees in je in deze blog.

De werkdruk in de horeca en hoe het anders kan

Een horecazaak die de vele facetten van het vak omarmd, gaat meer dan eens samen met een hoge werkdruk. Uit onderzoek blijkt dat werken in de horeca, en dan vooral als kok, een hoop problemen met zich meebrengt. Bijna driekwart van de koks heeft een slaapgebrek, en meer dan helft is bekend met depressiviteitsklachten. Wij denken dat dit ook anders kan en willen voorkomen dat dit soort problemen ontstaan. het Zwin staat voor een prettige werkcultuur waarin we openhartig met elkaar praten en passie keihard aanmoedigen. We werken écht als één team en maken tijd voor elkaar om even een luchtje te scheppen wanneer dat soms nodig is.

Zo krijgt iedere medewerker vaste werktijden en twee aaneengesloten vrije dagen. Niemand wordt gelukkig van alleen maar werken. Privé en zakelijk houden we daarom in balans, omdat dat belangrijk is.

Het afgelopen jaar liepen we, zoals bijna alle horecazaken, tegen een hoop tegenslagen aan in verband met COVID-19. We zagen de noodzaak om de passie terug te brengen in het team. Iedere medewerker krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen. Ons team kan dan deelnemen aan verschillende workshops, een wijnproeverij, kooklessen, verkooptrainingen en allerlei andere leuke sessies. Zo spijkeren we kennis bij én werken we aan een goede dosis teambuilding.

Over Restaurant het Zwin

Werken in de horeca is werken in een gezellige omgeving waar iedereen goed gezind is. Zo is het ook bij ’t Zwin. Wij zorgen voor een topsfeertje waar onze gasten van kunnen genieten en jij tijdens je werk ook lekker wat van meepikt. Denk aan het zonnetje op ons terras, de trendy inrichting van ons restaurant, de supermooie en lekkere gerechten die we serveren en de toffe muziek waar je van geniet. Er zijn slechtere werkplekken…

Lijkt het jou wat om bij restaurant ’t Zwin te werken? De deur staat open! Kijk hier voor onze actuele vacatures.

Deel dit bericht:

Share on Facebook
Share via Email
Share on Whatsapp