Jaarlijks Verlof maart 2024

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw interesse in ons restaurant. Van woensdag 6 maart t/m donderdag 14 maart zullen wij genieten van een welverdiende break. Tijdens deze periode zal ons restaurant gesloten zijn, zodat ons team de kans krijgt om op te laden en fris en vol energie terug te komen.

We begrijpen dat dit mogelijk invloed kan hebben op uw plannen om bij ons te komen dineren. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. We nodigen u echter van harte uit om vanaf vrijdag 15 maart weer bij ons langs te komen en te genieten van onze culinaire creaties en gastvrijheid. We zullen er alles aan doen om uw bezoek na onze vakantie extra speciaal te maken.

Mocht u in de tussentijd vragen of reserverings verzoeken hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om deze na 14 maart in te dienen. Ons team staat dan weer vol enthousiasme voor u klaar en zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Dank u wel voor uw begrip en geduld. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,
Team Restaurant ’t Zwin

Deel dit bericht:

Share on Facebook
Share via Email
Share on Whatsapp